Friday, November 2, 2012

Tanda-Tanda Lelaki Mati PucukApakah tanda-tanda seseorang lelaki itu mati pucuk atau tidak? Tanda-tanda mati pucukbagi seorang lelaki mesti diketahui untuk membolehkan rawatan segera dilakukan sebelum penyakit berkenaan bertambah teruk. Jom, kita tengok kat sini beberapa tanda yang menunjukkan seseorang lelaki itu memang sudah mati pucuk atau belum.

  1. Zakar langsung tidak mampu menegang. Ia adalah jenis mati pucuk yang gawat dan biasanya berlaku pada kadar 1 dalam 100 lelaki. Ia mati pucuk yang paling di takuti lelaki. 
  2. Zakar lembik dan tidak berupaya senggama. Mani keluar sebelum senggama. Ia adalah jenis mati pucuk yang mendukacitakan. Ia biasa di ubati dan mungkin boleh berpunca dari amalan pemakanan serta kesan psikologi dan penyakit tua. 
  3. Zakar tegang tetapi tidak boleh memancutkan mani. Ia juga termasuk mati pucuk, bukan tanda lelaki itu kuat tenaga batin. Lelaki terpaksa berhenti senggama kerana keletihan dan kejerihan. 
  4. Zakar yang tidak tegang seperti biasa. Ia juga adalah jenis mati pucuk. Ada yang mengelarnya sebagai lemah syahwat atau lemah tenaga batin. Jenis ini akan di hadapi oleh semua lelaki.

No comments:

Terbaik Dari Ping Busuk