Thursday, May 24, 2012

Gambar Neelofa Main Futsal...


Neelofa,atau nama panjang beliau Noor Neelofa gadis manis kelahiran Pasir Mas Kelantan dan tinggi lebih kurang 158cm ni memang menjadi kegilaan ramai peminat seni tanah air.Tapi jangan salah anggap ye, Neelofa bukan diminati sebab gosip dan pakaian seksi meksi beliau, tetapi disebabkan keayuan wajah dan lakonan beliau. Korang tengok-tengoklah gambar si Neelofa ni main Futsal ek.Artis memang patut aktif bersukan jugak ,at least dapatlah lari daripada kesibukan dunia seni.

Anyway, korang kalau takde buat apa tu bolehla pergi tengok website Neelofa.Cun, and lagu theme website dia santai dan sedap di dengar sambil layan web content.http://www.neelofa.my




No comments:

Terbaik Dari Ping Busuk