Saturday, April 21, 2012

Awek Ajak Tidur Sekali.......Berdarah?

Teruknya anak-anak muda zaman sekarang ni.., gua tak sangka pulak benda-benda macam ni pun dorang boleh post dalam wall Fesbuk dengan penuh perasaan bangga..



 Memang sengal betul !!! Mamat tu tak terfikir ke.., ramai orang yang akan kutuk dia kalau benda tu tersebar.. Yang paling penting, dia tak ada rasa malu ke?? Ni semua punca gejala buang bayi didalam negara.. Kecik-kecik dah pandai tido sekali.., pastu bila termengandung, suka-suka je campak baby kat tepi jalan.. WTF!!

 Gua mintak simpang benda-benda ni terjadi pada kengkawan dan pembaca blog gua.. Dan gua doakan mamat Ashraff tu sedar kesalahan dia dan sempat bertobat..

Sumber

No comments:

Terbaik Dari Ping Busuk